Lola Domènech
Barcelona


Lola Domènech (Olot 1967) arquitecta per la ETSAB 1994 (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona).

Actualment dirigeix el seu estudi d’arquitectura i disseny urbà compaginant l’activitat professional amb la docència. Des de l’any 2017 co-dirigeix l’equip d’urbanització km_ZERO guanyador del Projecte de Reforma de la Rambla de Barcelona. Col·labora amb el Departament de Projectes Urbans de Barcelona des de l’any 1996. Ha treballat en la transformació urbana d’espais públics com el Passeig de Sant Joan, el Baluard del Migdia (Barcelona) i la plaça Major de Manresa, entre altres. Ha realitzat projectes de paisatge i intervenció arqueològica com l’adequació del Fòrum Romà d’Empúries. Professora de projectes del Màster-Postgra (Perímetres Privats) de l’escola Elisava (Universitat Pompeu Fabra) des de 2006. Directora del workshop d’arquitectura ‘A contraluz’ els anys 2014 i 2015.

L’estudi dedicat a l’arquitectura, el disseny interior i el disseny d’espai públic desarrolla projectes especialment compromesos en el disseny de qualitat, funcional, coherent i respectuós amb l’entorn, aplicant criteris de sostenibilitat i ecodisseny, sense renunciar als conceptes clau i a la bona resolució tècnica.

L’estudi té més de 20 anys d’experiència en col·loborar en equips multidisciplinars especialitzats en enginyeria, arqueologia, topografia, geotecnia, biologia y processos de participació ciutadana entre altres.
(Text: loladomenech.com)


Lola Domènech

loladomenech.com